Uitstekende smaak. Hoogwaardige kwaliteit.

Een onafhankelijke studie heeft aangetoond: in vergelijking met anderen dieetshakes, smaken die van ons het beste.

Wij staan achter onze producten en dat proeft u. In een grote test voor een representatieve groep proefpersonen zijn onze producten en die van directe concurrenten getest. Wij hebben de test met glans doorstaan en gewonnen! Onze klanten vinden dat wij in vergelijking met Almased en Yokebe duidelijk beter smaken. Als u uw dieet volhouden wilt, is het natuurlijk erg belangrijk dat uw maaltijdvervanger u niet tegen gaat staan. Overtuig uzelf ervan dat u dit dieet kunt volhouden en probeer één van onze 15 heerlijke smaken. In de afgelopen 30 jaar hebben wij een opmerkelijk breed assortiment voor u ontwikkeld: van zoet tot hartig, van vanille, cappuccino en aardbeien tot kip-kerrie en tomatensoep: het Precon dieet heeft voor elk wat wils!

Wij zijn in Duitsland als beste getest. Lees hier het testverslag (Duits)Gebalanceerde samenstelling voor het beste resultaat

Onze producten voorzien uw lichaam van belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, vitaminen, mineralen en vezels. De hoeveelheid afzonderlijke voedingsstoffen alsook de energie-inhoud van een maaltijd voldoen aan de wettelijke eisen van de EDI op het gebied van specialiteitsvoedingsproducten en zijn gestandaardiseerd, dus altijd gelijk. U kunt er op vertrouwen dat een bereide maaltijdenportie ongeveer 20 gr eiwitten bevat en voorziet in ongeveer een derde van uw dagelijkse voedingsbehoefte.

Die Precon BCM Produkte werden nur mit den besten Inhaltsstoffen hergestellt

Uitgekiende ingrediënten als basis

De Precon BCM-producten zijn door artsen ontwikkeld en de effectiviteit is wetenschappelijk bewezen. Voor onze BCM-shakes, -soepen en -repen worden alleen de beste ingrediënten gebruikt. De shakes, soepen en repen bevatten zorgvuldig uitgekiende eersteklas voedingsstoffen, bijvoorbeeld kwalitatief hoogwaardige melkeiwitten. Uw lichaam kan dit optimaal gebruiken als bouwstof voor de opbouw van spieren en cellen.

Geproduceerd volgens de hoogste productiestandaarden

Onze BCM shakes en soepen worden volgens de hoogste en internationaal aanvaarde productiestandaarden in Duitsland geproduceerd. De totale leveringsketen is aan een constante en grondige controle onderworpen.

Dit is wat de wetenschap zegt over de effectiviteit van ons dieet

Diëten met maaltijdenvervangende producten zoals Precon BCM-producten heten formulediëten. De onderzoeker James W. Anderson en zijn medewerkers hebben in 2001 een Studie gepubliceerd waarin 29 afslankprogramma’s werden vergeleken. Zij kwamen tot de conclusie dat formulediëten in vergelijking met conventionele programma’s met energiebeperkte diëten niet alleen significant hogere initiële gewichtsverliezen lieten zien maar ook een duidelijk beter resultaat op de lange termijn.

Anderson, JW et al.: Long-term weight-loss maintenance: a meta-analysis of US studies. Am J Clin Nutr. 2001;74:579-84.
Ons dieet overtuigt veel klanten:

PreCon:/Images/Sara_Testbilder/Sterne.PNG UITSTEKEND

„Ik ben al lang klant bij precon en ik ben altijd snel en integer geholpen. De producten zelf zijn goed verpakt en heel lekker“ (anoniem)

PreCon:/Images/Sara_Testbilder/Sterne.PNG UITSTEKEND

„Altijd weer goed“ (Micheal M., Darmstadt)

PreCon:/Images/Sara_Testbilder/Sterne.PNG UITSTEKEND

„Alles is goed gelukt. Prettige service“ (Ingrid M., Schwanau)Lees hier wat andere klanten over ons dieet zeggen