Na 14 jaar kan Prisca normaal winkelen

Prisca had tevergeefs verschillende diëten gevolgd. Na de geboort van haar 3e kind had ze kledinggrootte 56. Dat was voor het absolute dieptepunt. Dit wist ze zeker: op haar trouwdag wilde ze er anders uitzien.

Prisca begon met een gewicht van 133 kg met het Precon dieet en droeg op haar trouwdag een jurk met grootte 38/40. Een prachtig succes, dat naar meer smaakte.

Prisca's motivatie

Startgewicht 133 kg
Prisca met 133 kg

Slank was Prisca eigenlijk nooit, maar na de geboorte van haar derde kind kwam ze nog een keer flink aan. Ze had min of meer alle diëten wel een keer geprobeerd, maar niks werkte. Dat was nogal deprimerend.

Prisca kreeg een hekel aan zichzelf en was alleen nog maar chagerijnig. Toen kwam het sleutelmoment. Ze stond bij de kassa in de supermarkt en toen zei een kindje "kijk mama, die vrouw is zwanger". Dat was de druppel, ik moest het nog een keer proberen. Ook omdat ik mijn huwelijksfeest had gepland.

Een vriendin en haar zus hebben mij overgehaald om met het Precon dieet te beginnen. Ze toonden foto's van zichzelf hoe ze er vroeger uitzagen, toen ze nog dik waren. Ik dacht: als zij het kunnen, kan ik het ook. In mijn directe omgeving werd sceptisch gereageerd, wat mij extra motivatie gaf om nu wél te slagen.

Prisca's programma

Het Precon dieet maakte Prisca duidelijk dat ze volkomen verkeerd at. Ze at gewoon alles, gooide alles naar binnen. Door Precon ging ze zich voor het eerst intensief met haar voeding bezighouden.

Het begin van het dieet viel Prisca zwaar. Vooral de pauzes tussen het eten, dat was afzien. Maar opeens stopte dat. Zelfs 's avonds had ze geen honger meer. Dan nam ze wel een shake, omdat ze wist dat ze de voedingstoffen nodig had.

's Ochtends at Prisca meestal een muesli, 's middags en 's avonds een Precon maaltijd. Ze begon ook aan sport te doen. Prisca kon bijna zien hoe de kilo's erafvlogen. Dat was de perfecte motivatie. Ze kocht alleen tweedehands kleding omdat ze wist, dat ze niet lang zouden passen.

Prisca's tips

De belangrijkste tip: gewoon beginnen en proberen. Moed hebben om de eerste stap te zetten. Na een moeilijke beginfase, loopt het dan vanzelf. Prisca wil u meegeven: als zij het kan, kunt u het ook.

Het is belangrijk om een gevoel te krijgen, wat men nu eigenlijk eet. Basiskennis over voeding is belangrijk om goed af te kunnen vallen. Door het Precon dieet leert u dat gelukkig.

Als Prisca zin in iets zoets had, liet ze na de maaltijd een klein stukje chocolade eenvoudig smelten in haar mond. En als ze dan onderweg was, nam ze als maaltijd een chocoladereep van Precon.

Prisca's succes

Toen Prisca haar eerste doel bereikt had, ging ze met een vriendin winkelen - voor de eerste keer in 14 jaar! Ongelofelijk, want Prisca had niet gedacht ooit nog mooie nieuwe kleren te kunnen dragen.

Vandaag heeft Prisca kledingmaat 36/38. Om op haar streefgewicht te blijven eet ze 's ochtends en 's middags wat ze wil, maar wel bewust. 's Avonds drinkt ze meestal een shake van Precon. Eén keer per jaar doet Prisca het volledige Precon dieet.

Prisca is vandaag maar wat blij dat ze toch nog een keer een dieet heeft geprobeerd: het Precon dieet!

Dieet starten