Een nieuw leven:
Vandaag loopt Mike de halve marathon.

Mike S., 37 jaar

Mike begon met 108 kg. Tegenwoordig doet Mike veel aan sport en zit hij goed in zijn vel. Lees hier meer over Mike’s verhaal.

Mijn motivatie

Mike, startgewicht 108 kg

Mede door mijn drukke baan als manager zorgde ik vroeger niet goed voor mezelf, ik at veel fastfood, dronk graag bier en maakte lange werkdagen met veel stress en nauwelijks beweging. Toen ik mezelf op een foto zag, besloot ik dat het tijd was voor verandering. Ik zag op de foto een jonge man die ik niet meer wilde zijn. Ik had over Precon gehoord en ik zette door.

Mijn programma: Precon BCM-dieet

Ik werd gemotiveerd door mij op maandag te wegen, door mijn resultaten in de gewichtscurve en ik heb steeds weer naar foto’s gekeken van vroeger en nu. Op foto’s zie je het resultaat het beste. Ik vond het weer leuk om te bewegen, stelde mij doelen met sporten en noteerde mijn voorderingen.

Nu loop ik de halve marathon en doe ik vaak mee met wandelevenementen. Mijn gezin heeft mij ondersteund en stond achter mij, waardoor ik veel kon trainen en tijd had om me uitvoerig te informeren over betere voeding.

Mijn eindresultaat

De uitspraak van mijn dochter “Ik kan je weer omarmen met mijn handen tegen elkaar achter je rug” en mijn eerste halve marathon waren mijlpalen voor mijn motivatie. Ook vanuit mijn omgeving kreeg ik veel complimenten over mijn prestaties en mijn nieuwe uiterlijk dat mij ook weer aanspoorde. Tegenwoordig blijf ik op gewicht en nu bouw ik spieren op.