Afvallen zonder sporten is geen mythe

Slapend afvallen, wie wil dat nu niet?

Uren zweten op de loopband, afgemat worden tijdens een bootcamp of vele uren joggen door het park. Waarschijnlijk denkt u daaraan, als u aan afslanken denkt. Toch is het niet noodzakelijk om afvallen direct te verbinden met langdurige lichamelijke inspanning. Er zijn alternatieve afslankmethodes die uw dagelijkse bezigheden niet belasten en toch overtuigende resultaten kunnen laten zien. Afvallen zonder sporten, het is mogelijk met het Precon dieet.

Voeding is bij afvallen zonder sporten zeer belangrijk

Niet alleen de liefde gaat door de maag, ook alle voedingsstoffen die ons lichaam dagelijk nodig heeft. In de meeste gevallen leidt een calorierijke voeding ertoe, dat u uw ideaal gewicht niet kunt behouden of zelfs onbereikbaar lijkt te zijn. Onze producten bieden hier uitkomst, want onze dieetprodcuten en de lange ervaring van Precon helpen u om af te vallen met onze bijzondere formule.

Afvallen zonder sport betekent meer vrije tijd en minder invloed op uw dagelijkse bezigheden. Lidmaatschappen van fitnessstudios, verenigingen of loopgroepen zijn allemaal verplichtingen die u nu eenmaal na moet komen als u zich hierop wilt toeleggen. Natuurlijk heeft beweging een positief effect op uw dieetsucces, maar de focus van het afslanken ligt bij Precon op ons voedingsconcept. Wetenschappeljike studies hebben bovendien de werkzaamheid van dit concept bewezen.

Ideaal gewicht en welzijn: zo werkt afvallen zonder sporten

Als u zonder sport wil afvallen biedt een gezond dieet u een ongecompliceerde en succesvolle weg naar uw ideaal gewicht terwijl u toch uw dagelijkse bezigheden uit blijft kunnen voeren. Met het Precon dieet eet u iedere dag drie maaltijden. Twee daarvan bestaan uit Precon producten. U heeft de keuze uit lekkere dieetshakes, hartige soepen of krokante repen. Deze producten vervangen een gehele maaltijd voor . Ze geven een verzadigend gevoel maar het aantal caloriën dat u inneemt, neemt af. Als derde maaltijd neemt u dan een normale gezonde maaltijd. Het is wel de bedoeling dat deze maaltijd tussen de 500 en 600 kcal bevat. Heeft u moeite met het koken van een gezonde maaltijd? Ter ondersteuning hebben wij een ruime receptendatabase opgezet die u helpt om een lekkere en gezonde maaltijd samen te stellen.

Het Precon dieet biedt afwisseling tijdens het afvallen

Met het Precon dieet spelen genot en afwisseling een belangrijke rol. Onze dieet shakes heeft u in vijf smaken, vanille, banaan, cappuccino, choco en aardbei. De dieet soepen krijgt u in de variaties aardappel-prei, chicken-curry, tomaat, asperge en groente. Ook de repen krijgt u in vijf lekkere smaken. Onze producten komen keer op keer als lekkerste uit de test. Omdat het volhouden van een dieet natuurlijk makkelijker wordt, als de producten die u eet lekker zijn, is smaak van groot belang!

Veel drinken is belangrijk voor afvallen zonder sporten

Water is het levenselixer waarvan uw lichaam iedere dag 2 tot 3 liter nodig heeft. Dat lijkt misschien veel, maar als u deze liters over de hele dag verspreidt komt u vrij makkelijk op deze hoeveelheid. Het innemen van voldoende water heeft verschillende voordelen. Zo houdt u uw bloedsuikerspiegel in toom, vermindert u uw hongergevoel, terwijl tegelijkertijd de stofwisseling en daarmee de vetverbranding aan wordt gezwengeld. Het is natuurlijk belangrijk dat de vloeistof die u drinkt geen suikers of zoetstoffen bevatten. Wij bevelen u puur water of ongezoete thee aan. Als water op de duur te eentonig wordt, kunt u eens water in een karaf met een citroen of een blaadje pepermunt proberen.

Er is ook wetenschappelijk bewijs dat water drinken uw dieet direct kan ondersteunen. Het water dat u inneemt moet namelijk in uw lichaam op temperatuur worden gebracht. Dat neemt veel energie. Bovendien is water drinken belangrijk voor uw algehele welbehagen en daarmee voor het succes van uw dieet.

Afvallen zonder sporten betekent niet dat u niet moet bewegen

Met het juiste dieet kunt u uw ideaal gewicht bereiken zonder aan uitgebreide sportprogramma’s te doen. Het concept ‘afvallen zonder sport’ betekent echter niet dat beweging in zijn geheel overbodig is. Met een paar kleine truukjes kunt u zonder problemen wat extra beweging inpassen in uw dagelijkse bezigheden. Loop bijvoorbeeld eens met een omweg naar de winkel. Of laat de auto gewoon eens staan als u toch niet te ver hoeft. Neem ook vaker de trap! Een kleine moeite maar erg goed voor de verbranding. Afvallen zonder sport is goed mogelijk met het Precon dieet, maar iedere normale vorm van beweging zal u helpen om uw ideel gewicht sneller te bereiken.

Wilt u meer weten over afvallen zonder sport of over onze Precon producten? Heeft u individueel consult nodig of wilt u afslank tips? Bel met onze hotline, die zijn gratis telefonisch en per mail te bereiken. Het beste is het natuurlijk gelijk te beginnen met uw Precon dieet!

Wilt u weten hoe snel en hoeveel u kunt afvallen?

Vraag hier uw gratis dieetplan aan!

  • Door diëtisten en artsen ontwikkeld
  • Realistische afslankdoelen
  • Een op maat gemaakte afslankcurve
  • Duidelijke mijlpalen in uw afslankproces
  • Tips van experts voor het ondersteunen van uw dieetsucces
  • U krijgt van ons extra informatie over gezondheid, afvallen en diëten