Afvallen met behulp van maaltijdvervangers

Afvallen met behulp van maaltijdvervangers

Heeft u het moeilijk met die overtollige kilo’s en wilt u ze nu eindelijk kwijt? Heeft u al verschillende diëten geprobeerd maar lukt het maar niet om af te vallen? Dan heeft u met Precon meteen het juiste dieet te pakken. Het Precon Dieet helpt u namelijk afslanken dankzij maaltijdvervangers en bouwt, nadat uw streefgewicht bereikt is, een gezond leef- en eetpatroon op. Met het Precon Dieet zorgt u er voor dat u een gezonde levenstijl aanleert. De basis van het Precon dieet is dat u één of meer maaltijden vervangt met een Precon maaltijd. Hier leggen we u uit hoe dat werkt, afvallen met maaltijdvervangers van Precon.

Wilt u nu beginnen met afvallen? Dan is het hoog tijd om te starten met stap één van uw Precon dieet. Tijdens deze beginfase, de eerste twee dagen van het dieet, worden de suikerreserves van uw lichaam opgemaakt. Op die manier is uw lichaam hélemaal klaar om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Het grote voordeel dat deze beginfase je geeft, is dat je door het legen van je suikerreserves niet je spiermassa aanspreekt als je af gaat vallen, maar je vetreserves.

Wat deze startfase inhoudt? De eerste twee dagen van je dieet vervang je de maaltijden die je normaal dagelijks eet door vijf speciaal ontwikkelde proteïne-shakes. Dat wil zeggen dat je om de drie à vier uur een shake drinkt.

Afslanken met maaltijdvervangers

Dag drie start je met de echte afslankfase. Tijdens deze fase ga neem je niet meer dan drie maaltijden per dag. Dat klinkt niet buitengewoon, toch? Wat er anders is dan voorheen? Twee van deze maaltijden zijn maaltijdvervangers. Je kan als afslankmaaltijd kiezen tussen zoete shakesheerlijke repen en hartige soepen. Wij maken onze producten zo lekker mogelijk. Onze maaltijdvervangers worden keer op keer als lekkerste getest. Dat maakt afvallen zo leuk mogelijk!

De derde maaltijd van de dag is een evenwichtige, gezonde en gewone maaltijd zoals je die normaal eet. Deze maaltijd mag tot 600 kcal bevatten, dat wil zeggen dat je nog steeds kan genieten van je lievelingsrecept! Heeft u moeite met het maken van een lekkere maar gezonde maaltijd van maximaal 600 kcal? Dan bieden wij je uitkomst met onze uitgebreide receptendatabase. Hierin is voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Bovendien is het niet moeilijk om onze recepten klaar te maken. Op die manier hoeft u niet teveel moeite te doen voor uw normale maaltijd en uw maaltijdvervangers zijn helemaal snel klaar.

Streefgewicht behouden dankzij maaltijdvervangers

Heb je jouw streefgewicht bereikt? Proficiat, je hebt er hard voor gewerkt! Helaas is er ook een keerzijde aan de medaille, je moet je gewicht behouden. Zodra je je streefgewicht bereikt hebt, vervang je nog slechts één van je maaltijden door een maaltijdvervanger. Merk je dat je gewicht stabiliseert? Dan kan je terug overschakelen op drie normale maaltijden per dag. Blijft u niet op uw ideale gewicht en word u iets te zwaar, dan kunt u weer een maaltijdvervanger van Precon nemen om het ideaalgewicht vast te houden.

Let op: tijdens het dieet is het belangrijk om voldoende te drinken! Probeer dagelijks ongeveer twee liter water te drinken. Dat helpt om alle afvalstoffen uit je lichaam te elimineren.