Adriana blijft op haar streefgewicht

In 2002 woog Adriana 80 kg. Ze voelde zich helemaal niet lekker met haar gewicht. Ze begon daarna met het Precondieet en slankte al snel af. Sindsdien is ze helemaal overtuigd van het Precon dieet.

Adriana werd zwanger en kwam na de geboorte van haar zoon behoorlijk aan. 90 kg gaf de weegschaal aan. Met Precon veroverde Adriana haar streefgewicht terug. Niet eenmaal, maar tweemaal. Adriana kreeg namelijk nog een zoon en ook na die zwangerschap kwam ze flink aan. Maar ze is vandaag een trotse slanke moeder!

Mijn motivatie

De eerste keer dat ik flink aankwam, was toen ik altijd laat at in het restaurant waar ik werkte. In 2002 leerde ik Precon kennen en daarmee ook het drie-maaltijden-principe. Hierdoor kreeg ik eindelijk mijn hongeraanvallen onder controle. Ik houd me vandaag de dag nog steeds aan het drie-maaltijden-principe!

Na het dieet heb ik vier jaar lang mijn streefgewicht behouden. Toch woog ik na de geboorte van mijn eerste zoon meer dan ooit. Eerst dacht ik nog: "babyspek, dat gaat vanzelf weer weg". Tien maanden later droeg ik echter nog altijd mijn zwangerschapskleding. Ik had geen zin meer om te winkelen. Toen ik mijn vrienden bezocht die mij sinds de zwangerschap niet meer gezien hadden schrokken ze van mijn gewicht. Ik dacht: nu is het echt tijd voor Precon.

Mijn programma

Ik vond het Precon dieet altijd ideaal voor mij. Ongecompliceerd, lekker en gezond. Na de tweede geboorte was ik daarom ook redelijk ontspannen toen ik weer aankwam. Ik wist namelijk dat ik met Precon wel weer mijn oude gewicht terugkreeg. Bij het koken heb ik wel goed opgelet, dat ik niet teveel vet gebruikte, maar ik heb af en toe wel een koek als desert genomen.

Vaak is mij gevraagd hoe ik het mogelijk is, dat ik nu nog steeds slank blijf. Dan leg ik uit dat dat komt door mijn nieuwe eet- en kookgewoonten. Ook als ik buiten de deur eet, kies ik nu veel bewuster mijn maaltijden.

Fordern Sie hier Ihren gratis Diätplan an

Mijn tips

Als je begint met diëten, dan moet je volhouden totdat je je streefgewicht bereikt. Na een paar weken ophouden en later weer verdergaan - dat werkt niet.

Je moet ook niet denken dat je na je dieet weer terug kunt gaan naar je oude eetgewoontes. Het goede van Precon is, dat je een nieuw eetpatroon aanleert. Dat is heel belangrijk voor het blijvende dieetsucces.

Wat ik helemaal niet meer lekker vind, zijn late, grote maaltijden. Ik eet liever 's middags een grote maaltijd en 's avonds weinig. En als ik geen honger heb, eet ik niks.

Mijn succes

Tegenwoordig gaat het gewoon goed met mij. Ik geniet ervan om mijn twee jongens, die nu 11 en 7 jaar oud zijn, bij te kunnen houden - of het nu met het zwemmen of het inline skaten is. Daarmee krijg ik gelijk mijn lichaamsbeweging.

In mijn kast liggen nog altijd mijn oude spullen - het komt me bijna voor, alsof die kleren van een vreemde zijn. Ik kan het gewoon niet geloven, dat ik ooit zo dik was. Nu draag ik weer topjes die ik aandeed toen ik 15 was.

De Adriana zoals ik nu ben, die vind ik het leukste.

Nu met het Precon dieet beginnen