4 redenen waarom het Precon dieet wél werkt

Uit wetenschappelijke studies blijkt dat mensen die het Precon dieet hebben gevolgd de grootste kans hebben op blijvend afslanksucces. De hoofdreden is dat u door het Precon dieet uw eetgedrag in positieve zin verandert. Waarom lukt dat wél met Precon? 

1) Een negatieve energiebalans

Negatieve energiebalans tijdens het afslanken
Negatieve energiebalans tijdens het afslanken

Om af te vallen moet u over langere tijd minder energie (of calorieën) opnemen dan u verbruikt. Helaas werkt het niet om een poosje wat minder te eten. Ons lichaam kan namelijk een klein of kortdurend tekort aan calorieën compenseren door minder energie voor andere processen te gebruiken. U breekt dan geen vet af.

Het Precon dieet zorgt ervoor dat u langere tijd een negatieve energiebalans heeft. Wat nog belangrijker is, is dat bij het Precon dieet uw caloriëntekort aangevuld wordt vanuit uw vetreserve!

Zu den Produkten

2) Precon voorkomt hongergevoel en eetbuien

Om een tekort aan calorieën te creëren, moet u normaal gesproken minder eten. Als u minder eet, kunt u een tekort aan voedingstoffen binnenkrijgen. Uw lichaam krijgt dan niet wat het nodig heeft en vraagt om meer. Dit uit zich een hongergevoel of een gevoel van lusteloosheid. Daarom houden mensen veel andere diëten niet lang vol.

De Precon-producten bieden een oplossing voor dit probleem: Alhoewel ze helpen om een tekort aan calorieën te creëren, bevatten zij veel belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, vitaminen en mineralen.

3) Door het Precon dieet verdwijnt alleen uw vet

U valt af op de juiste manier af - alleen uw vet dient te verdwijnen!
U valt af op de juiste manier af - alleen uw vet dient te verdwijnen!

Bij veel diëten valt u weliswaar in korte tijd af maar u verliest dan niet alleen vet! Uw spieren en organen (lichaamcelmassa of BCM) gebruiken energie, ook als u niet beweegt. Wanneer u tijdens een dieet te weinig eiwitten binnenkrijgt, dan haalt het lichaam de benodigde energie uit de lichaamscelmassa. Dat betekent o.a. dat uw spiermassa afneemt en dat is niet goed! Als u stopt met uw dieet heeft u minder spieren en verbrandt daarom minder energie - de kilo's vliegen er dan weer aan. Om dit effect te voorkomen zijn de Precon BCM producten daarom rijk aan hoogwaardige melkeiwitten.

4) Optimale vetverbranding door lage bloedsuikerspiegel

Uw lichaam kan alleen vet verbranden wanneer de bloedsuikerspiegel laag is. Ook kleine tussendoortjes zoals bijvoorbeeld een appel of een glas sap veroorzaken een voortdurend stijgen en dalen van de bloedsuikerspiegel. De vetverbranding komt daarbij nooit echt “goed op gang”. Daarom geldt voor het Precon BCM dieet het drie-maaltijden-principe. Tijdens de vier tot zes uur durende pauzes tussen de maaltijden blijft de bloedsuikerspiegel op een laag niveau en kan het lichaam optimaal vet afbreken.

Met het Precon BCM Dieet houdt u het insulinepeil laag zodat u gewicht verliest


Insuline verhindert vetverbranding - u dient uw bloedsuikerspiegel daarom laag te houdenWat staat in het dieetplan?

Het dieetplan is door voedingswetenschappers ontworpen en wordt voor u individueel opgesteld. Aan de hand van uw lichaamspecifieke eigenschappen beschrijven we stap voor stap hoe in uw situatie het Precon dieet het beste zou kunnen worden toegepast.

  • Realistische afslankdoelen met een tijdplan
  • Uw eigen toekomstige gewichtscurve
  • Tips van experts en aanbevelingen voor het begin van uw dieet
  • Een inkoopplanner, recepten ter aanvulling van uw dieet en meer