4 redenen waarom het Precon dieet wél werkt

Er zijn diverse redenen waarom afslanken op lange termijn met ons wel zonder het gevreesde Jojo-effect kan lukken.

De belangrijkste reden: een negatieve energiebalans

Negatieve energiebalans tijdens het afslanken
Negatieve energiebalans tijdens het afslanken

Om af te slanken, dient u minder energie (of calorieën) op te nemen dan u verbruikt. Het is niet voldoende om gewoon een poosje wat minder te eten. Ons lichaam is namelijk in staat een klein of kortdurend tekort aan calorieën te compenseren door minder energie voor andere processen te gebruiken, zonder daadwerkelijk vet af te breken.

De tweede reden: Hongergevoel en eetbuien zoveel mogelijk voorkomen

Wanneer u tijdens het afslanken een tekort aan calorieën wilt creëren, zult u dit normaal gesproken doen door minder te eten. Hierdoor kan echter een tekort aan voedingstoffen ontstaan. Uw lichaam krijgt niet wat het nodig heeft en vraagt om meer. Dit uit zich een hongergevoel of een gevoel van lusteloosheid. Daarom houden mensen veel andere diëten niet lang vol.

De Precon-producten bieden een oplossing voor dit probleem: Alhoewel ze helpen om een tekort aan calorieën te creëren, bevatten zij veel belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, vitaminen en mineralen. Ook de normale maaltijd bevat met Precon voldoende voedingsstoffen.

Het beste voor tussendoor: onze Kruiden Speciaal

Nummer drie: U slankt op de juiste manier af - alleen uw vet dient te verdwijnen!

U valt af op de juiste manier af - alleen uw vet dient te verdwijnen!
U valt af op de juiste manier af - alleen uw vet dient te verdwijnen!

Voor de opbouw en het onderhoud van lichaamcellen heeft uw lichaam eiwitten nodig. Lichaamcellen noemt men ook wel BCM. (Body Cell Mass) Dit zijn vooral alle spieren en organen. Deze verbruiken, ook wanneer u niet beweegt, toch energie. Wanneer u tijdens een dieet te weinig eiwitten binnenkrijgt, dan verbrandt het lichaam in eerste instantie geen vet maar haalt het lichaam de energie uit lichaamscelmassa. Hierdoor wordt het niet alleen moeilijker om af te slanken maar ook haast onmogelijk om op uw nieuwe gewicht te blijven. De Precon BCM producten zijn daarom rijk aan hoogwaardige melkeiwitten.

Reden Nr. 4: Insuline verhindert vetverbranding - u dient uw bloedsuikerspiegel daarom laag te houden

Uw lichaam kan alleen vet verbranden wanneer de bloedsuikerspiegel laag is. Ook kleine tussendoortjes zoals bijvoorbeeld een appel of een glas sap veroorzaken een voortdurend stijgen en dalen van de bloedsuikerspiegel. De vetverbranding komt daarbij nooit echt “goed op gang”. Daarom geldt voor het Precon BCM dieet het drie-maaltijden-principe. Tijdens de vier tot zes uur durende pauzes tussen de maaltijden blijft de bloedsuikerspiegel op een laag niveau en kan het lichaam optimaal vet afbreken.

Met het Precon BCM Dieet houdt u het insulinepeil laag zodat u gewicht verliest


Insuline verhindert vetverbranding - u dient uw bloedsuikerspiegel daarom laag te houdenGratis ondersteuning bij uw dieet

Het Precon BCM team staat voor u klaar om alle vragen met betrekking tot het afslanken en de Precon BCM producten te beantwoorden. Wij helpen u door de moeilijke momenten! Bel ons op het gratis nummer 00800 2500 3500 of stuur een e-mail naar team@precondieet.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken.