Sandra geniet ervan om in de kijker te staan.

Sandra woog 110 kg
Sandra L., 35 jaar

Toon Sandra besloot om af te vallen, woog ze 110 kg. Door haar nieuwe figuur heeft ze veel meer zelfvertrouwen en speelt zij zelfs een rol in een theaterstuk. Haar verhaal is indrukwekkend.

Mijn motivatie

Sandra, Startgewicht 110 kg
Sandra, Startgewicht 110 kg

Ik had door mijn zware gewicht vaak pijn in mijn rug en voelde mij gewoon niet meer goed. Bovendien was ik single en wilde ik weer leuke kleding kopen kunnen. Ik kon geen kleding meer kopen in gewone winkels. Het was frustrerend.

Het was mijn doel om weer net zo vitaal en vrolijk te zijn als vroeger. Ik wilde weer goed in mijn vel zitten.

Mijn programma: Precon BCM-dieet

Ik kende Precon al van vroeger en besloot dit dieet opnieuw te volgen. Vanwege mijn 40-urige werkweek in een advocatenkantoor was het belangrijk dat ik Precon kon inpassen in mijn gewoon dagelijks ritme. Daarnaast studeer ik ook nog psychologie en ben ik therapeute voor jeugd en onderwijs in opleiding. ’s Morgens dronk ik een Precon BCM-Shake en ’s middags genoot ik van Precon BCM-Soep. ’s Avonds was het avondeten een feest en gunde ik mijzelf ook iets zoets.

Mijn Tip

Het is aangewezen om jezelf niet te veel onder druk te zetten. Ik heb zelfs tijdelijk de weegschaal uit mijn badkamer verbannen en merkte dat ik afviel aan mijn kleding. Ook beweging is heel belangrijk. Vaak is gewoon een wandeling maken al genoeg. Ik wandel zelf graag in de natuur.

Mijn eindresultaat

Sinds ik ben vermagerd, kan ik eindelijk weer sporten. In de zomer ga ik graag mountainbiken, tennissen of wandelen. In de winter ski ik. Al drie jaar blijf ik op gewicht en ik speel intussen in het theater. Het was voor mij een grote overwinning om voor veel mensen in de kijker te staan. Intussen doe ik het met veel plezier. Ik ben ook niet meer single maar geniet van het leven met mijn partner en mijn hele gezin. Ik kan zelfs mijn drukke nichtjes en neefjes bijbenen.

Begin met uw dieet