Vele kilo's lichter – en topfit

Bij haar vroegere baan als bouwvakker was Fabienne altijd lichamelijk actief. Toch woog ze met haar grootte van 1,59m 87kg. Haar ontevredenheid over haar gewicht nam toe. Daarom maakte ze een einde aan haar onregelmatig voedingspatroon en begon in 2013 met Precon af te vallen. Dat heeft zich uitbetaald.

Mijn motivatie

Fabienne voor Precon: 89kg

Natuurlijk stoorde mijn gewicht mij: Ik voelde me dik. Lang heb ik dat stemmetje onderdrukt, ik heb het goed gepraat. Toen ik eenmaal besloten had om toch af te vallen, heb ik het direct iedereen verteld. Op die manier heb ik mezelf onder druk gezet.

Mijn vader bracht me op het idee om Precon te proberen. Voordat ik met het dieet begon heb ik mijn koelkast comnpleet uitgeruimd op de melk voor de shakes na. Ik wilde op zeker spelen, maar uiteindelijk viel het best mee. Toe ik na 2 weken de eerste duidelijke successen kon zien, verhoofde dat mijn motivatie om door te gaan sterk.

Mijn programma

Fabienne 28 jaar

Voor mijn dieet waren mijn eetgewoontes niet gebalanceerd. 's Morgens at ik niks, in de middag weinig maar 's avonds heb ik dan flink toegeslagen. Tussendoor snoepte ik niet, dus ik kon vrij makkelijk het drie-maaltijden-principe aanleren.

Ik begon ook regelmatig te sporten. Squash en iedere dag paaldansen op mijn stang die ik thuis had. Dat doe ik tot vandaag de dag. Met de afname van mijn gewicht bent ik supergellukig. Als ik soms weer een paar pondjes meer weeg, omdat ik niet goed gegeten heb, dan grijp ik direct terug op Precon.

Dan drink ik 's ochtends een shake en verder eet ik normaal. Ik ga daarbij af op mijn hongergevoel, op de caloriën en op mijn genot! Ik ga in op uitnodigingen voor feestjes en etentjes, maar dan neem ik wel 2 Precon maaltijden per dag  - om het recht te trekken.

Mijn tips

Als men echt wil afvallen, dan lukt het ook. Maar het is belangrijk te weten hoe het moet. Met Precon leer je hoe je goed moet eten. Het dieet maakt goed eten tot gewoonte en dat is wat je nodig hebt om op gewicht te blijven.

Naast mijn dieet bewegen was voor mij erg belangrijk. Hiervoor geldt ook: waar een wil is, is een weg. Als je het echt wilt, dan kan je voor sport tijd en motivatie vinden.

Dat is voor mij erg belangrijk. Verder geniet ik gewoon. Iedere dag eet ik zelfs een toetje. Tijdens vakantie eet ik alles, dat ik wil, maar wel zeer bewust en ik neem altijd een Precon shake of reep mee. Voor de zekerheid.

Mijn succes

Fabienne 28 jaar

Ik ben echt trots op mezelf dat het mij gelukt is zoveel af te vallen. Het heeft ook goed gewerkt - mijn vrienden hebben al grappen gemaakt, dat ik helemaal niet meer zou stoppen met afvallen.

Mijn huidige gewicht heb ik al 3 jaar. Ik kook nog steeds volgens het Precon kookboek maar ook steeds meer eigen recepten. Ik eet veel groeten, niet veel vlees en vooral weinig koolhydraten. Dan voel ik me het lekkerste.

De tijden dat ik me dik voelde zijn eindelijk voorbij. Voor altijd!

Naar de Online Shop