Jong en onbezorgd:
Larissa’s pad naar haar nieuwe ik.

Larissa, 23 jaar: eindelijk kan ik weer mooie kleren dragen
Larissa, 23 jaar

Toen Larissa de trouwjurk van haar dromen moest opgeven vanwege haar gewicht, wist ze het zeker: dit kon zo niet langer. Lees hieronder hoe zij aan een nieuw leven begon.

Mijn motivatie

Larissa, startgewicht 97 kg
Larissa, startgewicht 97 kg

Ik was heel ongelukkig vond mijzelf niet meer mooi. Het was moeilijk om leuke kleding te vinden en op mijn bruiloft kon ik niet de bruiloftsjurk dragen die ik altijd al had gewild.

Ik was lichamelijk niet fit en had altijd het gevoel mijn leeftijdsgenoten niet te kunnen bijhouden. Dat was voor mij de aanleiding om af te gaan slanken: ik wilde onbezorgd, fitter en actief samen met mijn man aan onze gezamenlijke toekomst beginnen.

Door het Precon BCM dieet ben ik bewuster geworden van wat ik eet en ik heb geleerd dat je niet de hele tijd hoeft te eten. Eindelijk heb ik een dieet gevonden dat ik optimaal in mijn dagelijkse leven kan inpassen.

Mijn tip: Zoek een persoonlijke motivatie zoals bij mij de wens om actiever te leven. Winkelen als beloning na een kilo te zijn afgevallen, werkt ook heel goed.Mijn tip: Zoek een persoonlijke motivatie zoals bij mij de wens om actiever te leven. Winkelen als beloning na een kilo te zijn afgevallen, werkt ook heel goed.

Mijn eindresultaat

Natuurlijk waren er ook een aantal zware momenten tijdens het dieet. In het begin vond ik het moeilijk om steeds maar een beetje chocola te eten en door de 4-6 uur zonder tussendoortjes te komen. Maar al gauw wende mijn lichaam eraan. Uit het Precon eMagazine heb ik ervaren dat een tijdelijke stilstand in gewichtsafname normaal is. Dit was goed om te weten. Daardoor heb ik volgehouden. Ook heeft mijn man, die zelf goede ervaringen met het Precon BCM dieet heeft, mij steeds ondersteund en gemotiveerd.