Wat is de samenstelling van de Precon BCM producten?

De Precon BCM Producten bevatten alle stoffen die u nodig heeft, zoals koolhydraten, eiwitten, essentiële vetzuren en mineralen. Hierdoor kunt u met onze producten op gezonde wijze afvallen, zonder honger te hebben. De Precon BCM producten zijn volgens de wettelijke voorschriften samengesteld en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Welk vetgehalte moet mijn melkproduct hebben?

Wij raden u aan om bij de toebereidin van onze Precon BCM producten gebruik te maken van (verse) melk met een maximaal vetgehalte van 1,5%.

Zijn er ook alternatieven voor het gebruik van melk?

Ja. U kunt voor de toebereiding van de zoete Precon BCM shakes (vanille, choko, aardbei, cappuccino en banaan) ook andere vetarme melkproducten gebruiken, zoals:

  • 300 g vetarme yoghurt
  • 200 g magere kwark
  • 300 ml lactosevrije melk
  • 300 ml sojamelk

Kan ik de producten van Precon ook met water toebereiden?

Nee, dat gaat niet. De Precon BCM producten zijn levensmiddelen, die voor een kalorie-arme voeding met het doel tot gewichtsvermindering zijn gemaakt. Alleen in combinatie met vetarme melkproducten kunt u de Precon BCM producten een volledige maaltijdvervanger beschouwen.

Kan ik de Precon BCM producten ook toebereiden, meenemen en dan pas later eten?

Maakt u aub pas de Precon BCM producten klaar als u zeker bent dat u ze binnen afzienbare tijd wilt nuttigen. In lauwwarme melk worden de producten minder lekker. Bovendien zijn melkproducten op zich bedervelijke waar en moeten daarom gekoeld worden. Als u onderweg een product wilt nuttigen en er is geen koelkast voor handen, dan kunt u het beste onze Precon BCM repen nuttigen.

Bevatten de Precon BCM producten zoetstoffen?

Ja. Onze zoete producten bevatten de zoetstoffen Acesulfam K und Aspartaan, zoals de Precon BCM Shakes Choko, Vanille, Aardbei, Banaan en Cappuccino. De Precon BCM repen en soepen bevatten geen zoetstoffen. Ook onze Precon BCM Start en de Kruiden Speciaal bevatten geen zoetstoffen.

Bevatten de Precon BCM producten genetisch gemanipuleerd materiaal?

Nee. Onze Precon BCM producten bevatten geen genetisch gemanipuleerd materiaal, zoals bijvoorbeeld sommige sojaproducten.

Bevatten de Precon BCM producten lactose?

De BCM producten bevat geen of vrijwel geen lactose. Het grootste deel van de lactose die in de toebereide Precon BCM producten zit, komt uit het melkproduct dat is toegevoegd.

Hier kunt u meer lezen over het lactosegehalte van onze BCM producten.

Zijn de Precon BCM producten ook geschikt voor diabetici?

Ja, zowel diabetici van type 1 als type 2 kunnen deelnemen aan het Precon BCM dieet, met het doel om af te vallen. Alle onze producten zijn door hun samenstelling geschikt voor diabetici, omdat ze een zeer geringe uitwerking hebben op de bloedsuikerspiegel. Toch raden wij u aan, om voor de start van uw dieet een gesprek met uw arts of voedingsdeskundige aan te gaan, om eventuele problemen die kunnen ontstaan door de combinatie met uw bestaande medicatie te voorkomen.

Kan ik het Precon BCM dieet volgen als ik chronisch ziek ben?

Als u chronisch ziek bent en twijfelt of u wel deel kunt nemen aan ons dieet, vraag dan aub na bij uw  arts. U kunt zich ook ten allen tijde met ons in verbinding stellen.