Voordelen van afvallen met dieet shakes van Precon:

 • Verbrandt vet en geen spieren
 • Gratis ondersteuning bij uw dieet
 • Keer op keer als lekkerste getest
 • Ons dieet “leert” u anders te eten: blijvend succes!
 • Lekkere producten die het makkelijker maken om het dieet vol te houden
 • Wetenschappelijk bewezen: het Precon dieet werkt!

Dieet shakes maken het mogelijk om op een snelle en gezonde manier in korte tijd af te vallen. Wat zijn de voordelen van dieet shakes?

In plaats van ontbijt, lunch of avondeten drink je een shake. Deze shake wordt gebruikt als maaltijdvervanger, afhankelijk van het dieet vervang je één, twee of drie maaltijden. Zo’n shake dieet kan bijvoorbeeld inhouden dat je je ontbijt en lunch vervangt door een shake en ’s avonds maak je zelf een gezonde maaltijd. De shakes bevatten minder calorieën dan de normale maaltijd, hierdoor neem je minder energie op. Het opzet van het dieet is om minder calorieën op te nemen dan je verbruikt, daardoor ga je afvallen.

Voordelen van afvallen met dieet shakes

 • Een shake dieet valt perfect te combineren met je dagelijkse leven. Je hebt net als anders 3 maaltijden, waarvan slechts 1 of 2 vervangen worden door een shake.
 • Daarnaast komt je lichaam niets te kort, het wordt voorzien van alle nodige voedingsstoffen en vitaminen. Dat wil ook zeggen dat je geen hongergevoel hebt. Je behoudt dus ook je energie en  goed humeur!
 • De shakes zijn gemakkelijk te bereiden met yoghurt, melk of water en de porties van de shake zijn ‘afgepast’. Bovendien bestaan er shakes in diverse smaken, vaak zoete smaken die erg lekker zijn.

Extra tips: gezond afvallen met dieet shakes

Een belangrijke extra tip is om voldoende water te drinken. Tracht dagelijks 2 liter water te drinken, zeker tijdens het afvallen met shakes. Water helpt afvalstoffen bij het verlaten van je lichaam, als je te weinig water drinkt bestaat het risico dat deze in je lichaam achter blijven. Bovendien helpt voldoende water ook bij het afvallen.

Je kiest best voor een shake dieet waar je een gezond eetpatroon aanleert. De shakes vervangen eerst alle maaltijden, daarna twee maaltijden of één maaltijd. Op die manier leer je evenwichtig en gezond eten en leer je de slechte gewoontes af. Daarbij is het naderhand ook gemakkelijker om routine in je eetgewoonten te brengen.

Om een verbluffend resultaat te verkrijgen werkt een shake dieet uitstekend in combinatie met sport. Door te bewegen of te sporten ga je meer calorieën verbranden en val je dus ook sneller af. De nodige beweging zorgt ook voor spieropbouw en een goede conditie. Op die manier verkrijg je een slank en gezond lichaam.

Welke dieet shakes zijn het beste?

Er zijn verschillende fabrikanten van dieet shakes op de markt. Hoewel het principe in het algemeen hetzelfde is zijn er wel degelijk verschillen. Bij sommige dieet shakes moet meer poeder gebruikt worden om een maaltijd te maken en andere shakes hebben weer kwalitatief minder hoogwaardige bestandsdelen. Bij onze dieet shakes kunt u echter verzekerd zijn van onze kwaliteit. Wij perfectioneren al meer dan 30 jaar onze producten waarbij we in eerste instantie letten op 2 aspecten: kwaliteit en smaak. Het is dan ook niet voor niks dat wij keer op keer als lekkerste dieet shake worden getest. Dat is erg belangrijk als u uw dieet vol wilt houden!

Wilt u een op maat gemaakt dieetplan?

Vraag het hier gratis aan!

 • Door diëtisten en artsen ontwikkeld
 • Realistische afslankdoelen
 • Een op maat gemaakte afslankcurve
 • Duidelijke mijlpalen in uw afslankproces
 • Tips van experts voor het ondersteunen van uw dieetsucces
 • U krijgt van ons extra informatie over gezondheid, afvallen en diëten

Please enter your details to download our PDFs

More text here as requires by the setup of the section.
This can be multi-language and can be made as long as required