Het is Heike gelukt:
Zij kan weer stoeien met haar zoontje.

Heike S., 51 jaar

Heike woog in het begin 125,4 kg. Nu past Heike weer in leuke kleding en kijkt zij graag weer in de spiegel. Hier volgt haar verhaal.

Mijn motivatie

Heike, Startgewicht 125.4 kg

Ik voelde mij log en wilde niet meer in de spiegel kijken, vooral niet in het zwembad.

Ook wilde ik graag weer met mijn zoontje kunnen stoeien. Toen een vriendin mij vroeg om samen met haar het Precon BCM-dieet te volgen, hapte ik gelijk toe. Ik was al eerder met Precon vermagerd maar na een nieuwe zwangerschap was ik weer op mijn aanvangsgewicht en terug bij af.

Mijn programma: Precon BCM-dieet

Bij Precon hoef je niet de hele dag na te denken wat je wel en niet mag eten. De shakes zijn snel bereid en de repen zijn praktisch voor onderweg. BCM is geschikt voor een gezins- en werkritme en ook vakanties zijn geen probleem. Zelfs feestjes zijn goed te plannen.

Ik heb tijdens het vermageren steeds op het forum ideeën uitgewisseld en daar zelfs nieuwe vriendinnen gevonden, wij beleven veel plezier met elkaar. Ik heb tussentijdse doelstellingen bepaald en mijzelf met nieuwe kleren beloond. Tijdens de laatste vermageringsronde was mijn motto: Wees goed voor jezelf! Niets met geweld afdwingen, liever langzaam en gestaag je doel bereiken.

Mijn eindresultaat

Mijn leven is door BCM ingrijpend veranderd. Ik ben veel actiever geworden, ik doe regelmatig aan sport en ik vind het leuk om te bewegen. Mijn 7-jarig zoontje is blij dat ik nu met hem kan spelen en ravotten. Wij waren in een pretpark en ik paste zonder problemen in alle achtbanen. Een jaar geleden kon de beugel niet dicht. Winkelen is weer leuk. Alleen al weten dat je in bijna elke winkel iets kunt vinden dat je past en dit kunt kopen, is heerlijk!

Dieet starten